Com Hem ansluter sig till MittNät

Från och med den 23 mars kan MittNät presentera en ny leverantör – nämligen Com Hem. De sju kommunerna har länge haft Com Hem på önskelistan för MittNät, och nu har det alltså blivit verklighet.

- Jättekul. Com Hem är en väldigt stor aktör och ett starkt varumärke. Att kunna erbjuda deras tjänster i våra nät är av stor vikt för oss, säger Elin Bertilsson, verksamhetsansvarig för MittNät.

- På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss. Att MittNät har valt att ta in oss i deras nät är mycket glädjande och vi hoppas att deras kunder kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och bredband med Sveriges snabbaste wifi, säger Stefan Trampus försäljningsdirektör på Com Hem.
Com Hem erbjuder hela sitt breda tjänsteutbud, däribland duo- och triple play.

- Paketlösningar efterfrågas mer och mer, att då få med en leverantör som Com Hem är jätteviktigt för vår del, säger Elin Bertilsson.
En trend inom stadsnätssverige i stort är att fler och fler av de riktigt stora aktörerna väljer att gå med i stadsnäten, något som skapar en win-win-situation för såväl leverantörer som stadsnät och kunder.

De sju kommunerna som MittNät består av har idag drygt 15 000 kunder anslutna, en siffra som ökar i snabb takt. Karlstad, Åmål, Munkfors, Vansbro, Forshaga, Hammarö och Arvika har ett befolkningsunivers på drygt 162 000 personer – med andra ord finns stor potential.

- Vi växer i ett högt tempo och ansluter tillsammans tusentals nya anslutningar årligen, vilket är jättekul. Med nya spännande leverantörer som Com Hem lär anslutningstakten inte avstanna, säger Elin Bertilsson.