Comviq blir ny leverantör i stadsnätet

Valfriheten fortsätter att öka i Karlstads stadsnät. Från och med i dag erbjuder Comviq sina tjänster i nätet. - Vi vill att våra kunder ska kunna välja ur ett så brett och bra tjänsteutbud som möjligt. Med det sagt hälsar vi Comviq varmt välkomna till oss, säger Henrik Holm, affärsutvecklare på Karlstads El- och Stadsnät.

Nyhet från Karlstads El- och Stadsnät: 

Leverantören som gjort sig känd som en av de stora på mobilmarknaden ger sig alltså nu in i bredbandsvärlden.

- Jättekul att de väljer Karlstads El- och Stadsnät, säger Henrik Holm.

Comviq levererar från och med dagens datum bredbandstjänster till privatkunder i olika hastigheter från 100 till 500 Mbit/s. De blir därmed stadsnätets tjugonde leverantör.

- Och fler ska det bli! Det kommer att dyka upp nya leverantörer, både inom bredband och andra typer av tjänster, säger Henrik Holm.

 

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalägt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns elnät och fibernät. Vi är ett medborgarägt bolag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster samt att utföra mindre kundentreprenader. Syftet med vår verksamhet är att främja distributionen av elektricitet och tillgången till bredband och bredbandstjänster på ett sätt som är värdeskapande för Karlstads kommun och dess invånare.