Eva Lendic Edlund ny vd för Norrsken AB

Norrskens styrelse har utsett Eva Lendic Edlund till vd för Norrsken AB. Eva kommer närmast från tjänsten som vd för Umeå Energi Elhandel och Förnybar energi.

Nyhet från Norrsken: 

– Valet av Eva som ny vd i bolaget känns helt rätt. Hennes kompetens och bakgrund som vd inom den kommunala energisektorn kommer att ge Norrsken AB en nystart, säger Bo Svedberg ordförande i Norrsken AB.

Eva har lång erfarenhet ifrån den konkurrensutsatta elhandelsbranschen med fokus på nöjda kunder och utveckling av nya produkter och tjänster för att stärka kundrelationerna. Eva har haft flera ledande befattningar inom energibranschen främst inom försäljning, kund och marknad och har gedigen erfarenhet av att sälja och leverera abonnemangstjänster.

– Mitt fokus är nyttan och värdet vi skapar för invånare, näringsliv och offentlig verksamhet. Jag tror på samarbete och öppenhet och vet att vi genom att erbjuda snabb, säker och konkurrenskraftig uppkoppling gör skillnad och skapar förutsättningar för en hållbar framtid, säger Eva Lendic Edlund. Jag ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, vara en del av bolagets fortsatta utveckling och lönsamma tillväxt, avslutar Eva Lendic Edlund.

Eva Lendic Edlund tillträdde som vd för Norrsken AB den 17 februari.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Bo Svedberg, ordförande Norrsken AB, 026 - 62 91 04

Eva Lendic Edlund, vd Norrsken AB, 070 - 300 11 20

 

Om Norrsken AB

Norrsken AB är ett telekomföretag som sedan 2001 säljer data- och telekommunikation. Kunderna är operatörer, mobiloperatörer och tjänsteleverantörer samt offentlig förvaltning och företag med behov av hög kapacitet via fibernät. Norrsken verkar främst i mellan- och norra Sverige och har sitt säte i Bollnäs. Norrsken ägs av energibolag, stadsnät, regioner och kommuner i Dalarna, Gävleborg, Västernorrland och Västerbottens län.