MixBox ny tv-leverantör i stadsnät

Kalejdo Bredband AB, operatör av öppen tv via stadsnät, meddelar idag att en ny tv-leverantör tillkommer i den öppna tv-lösningen. Amerikanska MixBox, med premium- och hd-kanaler med ett brett fokus kommer nu att marknadsföra sina kanaler och kanalpaket i Sverige.

Pressmeddelande från Kalejdo:

- Det är intressant att få in ett utbud som är helt nytt för Sverige och där fokus ligger på olika intressekanaler. Är man intresserad av mode, gaming eller kampsport kan man välja en kanal med hög kvalitet och utan reklam, säger Martin Lindén, Marknadschef på Kalejdo.

MixBox börjar med att lansera sju för Sverige helt nya tv-kanaler. Mer information om dessa hittar du här.

Kanalerna kommer att marknadsföras i paket såväl som a la carte-kanaler.

MixBox Package: alla kanaler: 229 kr/månad.
MixBox Single: köp valfri kanal för 39 kr per styck och månad.

På begäran av MixBox kommer Kalejdo att frivisa alla kanaler i MixBox Package under april 2017, och därefter respektive kanal månadsvis tom november 2017.

Om Kalejdo

Kalejdo Bredband AB verkar som operatör av en öppen tjänsteplattform för tv-baserade tjänster och boendetjänster samt Sakernas Stadsnät, en öppen tjänsteplattform för IoT, smarta hem och välfärdstjänster. Kalejdo möjliggör nya typer av stadsnätstjänster genom att vara en del av det öppna stadsnätet och bidra till att sänka trösklarna för olika tjänsteleverantörer.