Välkommen till seminarium om digitala strategier för infrastruktur – vad skapar värde?

Inbjudan från Cartina:

Alla infrastrukturägande bolag känner igen sig i kraven att göra mer, med mindre. Förväntan är en service där inget går fel, med sjunkande kostnader. Det är en till synes svår ekvation att få ihop. Ett antal svar går att hitta i digitalisering. De svaren kommer dock med en hel bukett av frågor, t ex:

  • Vad är möjligt?
  • Vilka av möjligheterna är värdeskapande?
  • Hur ska man gå tillväga när man väl valt ett spår?

Dessa är bara några av de frågor som man ställs inför när man startar en digitaliseringsresa och som kommer adresseras under seminariet. Vi kommer också dela med oss av våra erfarenheter kring hur man identifierar och implementerar värdeskapande, hållbara digitala lösningar och tillvägagångssätt för att äga, drifta och underhålla infrastruktur. 

Seminariumet kommer också erbjuda inblickar från olika branscher med liknande utmaningar (t ex värme, el, vatten, avlopp, telekom och fiber). Det tillsammans med Cartinas långa erfarenhet av att jobba med digitalisering och leda agila transformationsprojekt kommer lägga grunden för en dynamisk och unik diskussion.

Vi har bjudit in en kunnig och relevant panel för att ge en bred och dynamisk diskussion kring dessa frågor. Vilka utmaningar står infrastrukturbolagen inför och hur kan värde skapas genom digitaliseringen. Vi är stolta att presentera panelen som består av Mikael Ek (VD Svenska Stadsnätsföreningen), Pär Dalhielm (VD Svenskt Vatten), Linda Ramstedt Marklund (Digital Transformation Manager Fortum), Magnus Skåninger (VD och grundare Govad AB, tidigare Departementsråd och Enhetschef – Enheten för Statlig Bolagsförvaltning), samt Cartinas VD David Ringmar, med 15 års erfarenhet från energisektorn. Moderator kommer vår egen Elisabet Brodin vara som också har en gedigen bakgrund av digitalisering inom energisektorn.

 

Varmt välkommen till Cartina, Hamngatan 15, tisdag den 12 november.

Begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Klicka här för att komma till anmälan.