Snart kan invånare i Halmstad kommun få tv, bredband och telefoni från Telia via Halmstads stadsnät AB

Inom kort kommer över 22 000 hushåll i Halmstad kommun med fiber eller LAN via Halmstads stadsnät AB få tillgång till Telias tv, bredband och telefoni. Beräknad leveransstart under september månad.

Det här innebär att ytterligare 22000 hushåll har möjlighet att beställa Telias tv-tjänst som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias fasta bredbandstjänster. Vi är mycket glada för samarbetet med Halmstads stadsnät AB.

Alla hushåll som är anslutna till Halmstads stadsnäts fibernät kommer kunna beställa Telias bredband och tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

-Vi tycker det är mycket roligt att få med Telia som tjänsteleverantör, som på ett utmärkt sätt kompletterar det utbud vi redan har, säger Eric Ericsson, VD på Halmstads stadsnät AB.

 

För mer information kontakta:

Eric Ericsson, vd, Halmstads stadsnät AB, 070-632 69 92, eric.ericsson@halmstad.se

 

Om Halmstads stadsnät

Halmstads stadsnät verkar för att alla invånare inom tätort, offentliga förvaltningar och företag inom Halmstads kommun ska ha tillgång till det lokala nätet på lika villkor. Vi levererar inga egna tjänster utan låter istället marknadens olika leverantörer marknadsföra sig och sälja sina produkter i vårt nät. För oss är valfrihet en självklarhet, där alla vare sig om du är privatkund eller företag, kan välja vilken tjänsteleverantör som du vill sluta avtal med och hur länge.