Snart kan invånare i Örnsköldsvik få tv, bredband och telefoni från Telia via Övik Energis fibernät

Under 2017 kommer mer än 10 000 kunder i Örnsköldsvik med omnejd med fiber via Övik Energi få tillgång till Telias tv, bredband och telefoni. Beräknad leveransstart under maj.

Pressmeddelande från Övik Energi:

Det här innebär att mer än 10 000 hushåll har möjlighet att beställa Telias tv-tjänst som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Vi är mycket glada för samarbetet med Övik Energi. Telias kombination av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Fredrik Andersson, ansvarig för Telias fasta bredbandstjänster i Öppna stadsnät.

Alla hushåll som är anslutna till Övik Energis fibernät kommer kunna beställa Telias bredband och tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

– Det känns mycket glädjande att nu ha en bred plattform av tjänster i vårt expansiva lokala fibernät, säger Maria Olsson affärsområdeschef på Övik Energi.

Mer information
Maria Olsson, affärsområdeschef elhandel och fibernät
0660-886 70