TH1ING lanseras nu i iTUX alla nät

TH1NG med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare och kommuner lanseras nu i alla iTUX nät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag,fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.
TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i alla iTUX nät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. iTUX är en strategisk och viktig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

–Det känns fantastiskt att lansera TH1NG som ny tjänsteleverantör i våra nät. Marknaden skriker efter nytänkande och öppenhet, något som TH1NG verkligen utstrålar! Framtidens bredbandstjänster står för dörren och tjänsteleverantören är vår viktigast partner i denna utveckling. Vi är övertygade om att TH1NG tillsammans med oss kommer att erbjuda hushåll och företag nästa generations smarta bredbandstjänster, säger David Ekelund, Marknadschef iTUX.