TH1NG lanserar smarta larmtjänster tillsammans med Securitas larmcentral

TH1NG tar nu nästa kliv i att skapa den nya tidens operatör, där trygghet och säkerhet på internet och i hemmet eller företaget blir allt viktigare.

Nyhet från Thi1ng:

”Vi erbjuder nu både larmtjänster och internettjänster för hemmet och företaget, för en tryggare vardag. Med TH1NGs säkerhetstjänster får kunden en smart och unik slutkundsanpassad helhetslösning, säger Klas Westholm, VD för TH1NG.”

TH1NG samarbetar med Securitas Sverige AB som hanterar väktartjänsten nationellt. Något som säkerhetsföretaget har en väl upparbetad rutin kring.

”I samarbete med TH1NG tror vi oss kunna nå ut till en kundkrets som vill ha en smart och säker larmlösning som är anpassad för framtiden”, säger David Norbjer, partneransvarig på Securitas larmcentral."

Larmlösningen innehåller tjänster och produkter för att styra och övervaka hemmet eller företaget både när man är på plats eller från distans.

”Vi kan nu erbjuda paket med bredband, larm, smarta hem, wi-fi och säkerhetslösningar som är mer ekonomiskt för slutkunden än att ha flera olika leverantörer, säger Kim Liljegren, Marknadschef för TH1NG”.
TH1NG – Den smarta operatören

Vi är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare & kommuner.

TH1NG levererar trygga och säkra kommunikationslösningar med kunden i fokus.

Företaget grundades av ett antal personer med bakgrund från teknikbolag som Bahnhof, Spotify, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone, Teracom, Net1 och OpenNet.