​TH1NG lanserar tjänster i Kramfors stadsnät

TH1NG lanserar slutkundtjänster i Mediatekniks öppna och neutrala stadsnät i Kramfors med fokus på konsument- och företagsmarknaden.

Nyhet från TH1NG: 

Framtidens leverantör av tjänster kommer se annorlunda ut och TH1NGs fokus ligger i att leverera den nya tidens smarta uppkopplade tjänster och internetanslutning till allt och alla. 

I Kramfors får TH1NG möjlighet att leverera både traditionella operatörstjänster, till exempel internetuppkoppling, men också nya och spännande smarta uppkopplade tjänster för konsumenter och företag.

-TH1NG har på kort tid etablerat sig i majoriteten av Sveriges öppna fibernät och kan leverera tjänster till över två miljoner hushåll. Vi har sedan starten haft en stark kundtillväxt på denna marknad som är en viktig del av vår satsning. Vi är mycket glada att samarbeta med Mediateknik och lansera våra tjänster i Kramfors, säger Kim Liljegren, marknadschef på TH1NG.

- Vi är ett öppet nät som värnar om valfrihet för kunden och välkomnar den nya tjänsteleverantören som möjliggör att kunden kan välja ytterligare tjänster. Vi ser framemot ett samarbete med TH1NG med nya och smarta tjänster i vårt nät, säger Daniel Wikström, projektledare på Mediateknik. 

 

TH1NG – Den smarta operatören

Vi är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare & kommuner.

TH1NG levererar trygga och säkra kommunikationslösningar med kunden i fokus.

Företaget grundades av ett antal personer med bakgrund från teknikbolag som Bahnhof, Spotify, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone, Teracom, Net1 och OpenNet.