TH1NG tecknar samarbetsavtal med Fibra

15 november 2022

TH1NG har tecknat ett samarbetsavtal med Fibra avseende IoT plattformen IoT Open. Avtalet innebär att Fibra använder IoT Open plattformen för att integrera och utveckla olika typer av IoT lösningar för sina verksamheter och samarbetspartners.

Nyhet från TH1NG:

Fibra, som driver ett fiberoptiskt kommunikationsnät för kommunerna i Mälardalen, har använt IoT Open plattformen i snart två år. Under perioden har man genomfört flera pilotprojekt inom IoT området. Nu tar Fibra steget fullt ut och börjar använda IoT Open i skarp drift för att skapa kommersiella affärer i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs.

- Fibra är en strategiskt viktig partner som vi jobbat med under ett par år. Det är väldigt kul att nu även få välkomna Fibra som officiell användare och partner till TH1NG. IoT Open plattformens flexibilitet gör den mycket väl lämpad för att möjliggöra det smarta samhället, säger Klas Westholm, VD TH1NG.

TH1NGs IoT-plattform IoT Open möjliggör skapandet av IoT lösningar oberoende av teknik och bransch. Den bygger på APIer för att integrera och kommunicera mellan olika system, tekniker och hårdvara på ett och samma ställe.

För ytterligare information:
Klas Westholm
VD, TH1NG AB
E-post: klas.westholm@th1ng.se
Mobil: +46 (0)737-45 48 00

 

TH1NG möjliggör smarta samhällen. Med vår IoT-plattform IoT Open och våra samarbetspartners, kopplar vi ihop alla saker som kommunicerar och skapar framtidens tjänster. TH1NG bildades 2018 och har 22 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet TH1NG. Certified Adviser är G&W Fondkommission.