TH1NG utökar samarbetet i Örnsköldsvik

TH1NG levererar i dag IoT-plattformen IoT Open till Övik Energi och utökar nu samarbetet med att lansera slutkundtjänster i Övik Energis öppna och neutrala fibernät med fokus på konsument- och företagsmarknaden.

Nyhet från TH1NG: 

– Framtidens leverantör av tjänster kommer se annorlunda ut och vårt fokus ligger i att kunna leverera och möjliggöra den nya tidens smarta tjänster och internetanslutning till allt och alla.

I Örnsköldsvik har vi förmånen att kunna kommunicera och leverera både traditionella operatörstjänster, till exempel internetanslutning, men också nya och spännande IoT tjänster till konsumenter, företag och även till samhället där vi nu ser en enorm potential och möjlighet att utveckla och leverera nya spännande tjänster.

TH1NG har etablerat sig i majoriteten av Sveriges öppna fibernät och vi kan via dessa leverera internetanslutning till över två miljoner hushåll och företag. Övik Energi är en viktig samarbetspartner för oss och vi är mycket glada att kunna fördjupa vårt samarbete, säger Kim Liljegren, marknadschef på TH1NG

– Vi är ett öppet nät som värnar om valfrihet för kunden och välkomnar TH1NG som möjliggör att kunden kan välja ytterligare tjänster. Vi ser framemot ett fördjupat samarbete med TH1NG med nya och smarta tjänster i vårt nät säger Maria Olsson, exploateringschef fibernät på Övik Energi AB. TH1NG – Den smarta operatören

Vi är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare & kommuner.

TH1NG levererar trygga och säkra kommunikationslösningar med kunden i fokus.

Företaget grundades av ett antal personer med bakgrund från teknikbolag som Bahnhof, Spotify, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone, Teracom, Net1 och OpenNet.