Utbudet i stadsnätet utökas med larmtjänster

Munkfors stadsnät har nu öppnat porten för en helt ny kategori med tjänster i stadsnätet - nämligen larm.

Nyhet från Munkfors kommun: 

– ​Det här har vi jobbat för länge. Äntligen kan vi komplettera vårt utbud med larmtjänster i toppklass, fantastiskt kul, säger Kerstin Sandberg, stadsnätschef på Munkfors stadsnät.

Sedan starten har kunder i Munkfors stadsnät kunnat ta del av tre typer av tjänster: internet, tv och telefoni. Antal leverantörer har sedan dess ökat, mängden tjänster likaså, men det är först nu som en helt ny tjänstekategori presenteras.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda larmtjänster både hemlarm och anhöriglarm till våra kunder, jag tror att det är tjänster som kan öka tryggheten för många säger Kerstin.

Omnipoint första leverantör in

Precis som med de andra tjänsterna i nätet tecknar Munkfors stadsnät avtal med externa leverantörer som står för tjänsteleveransen. Första larmbolaget i stadsnätet blir Omnipoint som erbjuder både smart hemlarm samt anhöriglarm. Tjänsterna hittar du i vår tjänsteportal.

– Vi är stolta över att bli stadsnätets första leverantör av tjänster inom larm och säkerhet. Vi ser fram emot att bidra till en ökad säkerhet samtidigt som vi förenklar vardagen för lokala hushåll och företag, säger Martin Flenhagen, försäljningsansvarig på Omnipoint.

Fler tjänster på väg

2020 ser dessutom ut att bli ett riktigt intressant år för den som är ansluten till Munkfors stadsnät, då ytterligare en kategori med tjänster är på väg in.

– Vi jobbar stenhårt för att få ännu en efterlängtad typ av tjänster på plats under året. Mer info om det kommer längre fram, avslutar Kerstin Sandberg.

Larmtjänsterna erbjuds nu i alla stadsnät i vår samverkan. Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Munkfors, Vansbro och Åmål.