Wetternet välkomnar Bredbandsbolaget som ny tjänsteleverantör

Från 1 december blir Bredbandsbolaget ny tjänsteleverantör i Jönköping Stadsnät Wetternet. Över 25 000 hushåll i Jönköpings kommun kan nu ta del av Bredbandsbolagets tjänsteutbud av tv, bredband och telefoni.

Pressmeddelande från Wetternet:

– Vi arbetar medvetet att hela tiden utveckla tjänsteutbudet i vårt öppna stadsnät och är glada att avsluta ett starkt år med att välkomna Bredbandsbolaget som ny tjänsteleverantör i vårt nät, säger Lennart Jarl, Produktchef på Jönköping Energi.

Jönköping Stadsnät Wetternet är ett öppet nät med flera olika leverantörer av tjänster inom internet, telefoni och tv. Genom att erbjuda ett öppet nät får kunderna ett bredare utbud och därmed mer konkurrenskraftiga priser.

– Vi är glada att kunna erbjuda ännu fler kunder ett snabbt bredband via fiber, TV-tjänster på alla skärmar och vår uppskattade Stream-tjänst. Med detta nya samarbete fortsätter vi vår satsning i öppna stadsnät, och ger Jönköping Stadsnät Wetternets cirka 25 000 kunder tillgång till Bredbandsbolagets tjänster, säger Christian Thrane, Head of Consumer Marketing på Telenor.

Mer information om Bredbandsbolagets utbud i stadsnätet hittar du på www.wetternet.se/serviceguide