Lediga jobb

Fibre technician to BRS International

Ongoing investment in your personal and career development. We need people that like to work in teams and are solution oriented. Experienced technicians preferred.

Fiberdata söker nätverkstekniker

Fiberdata söker unga talanger som älskar nätverk och som vill arbeta som konsulter på plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett brett spektrum av tekniska lösningar och utrustning. Arbetet är stimulerande och utmanande, inte en dag är den andra lik och du kommer att få möjlighet att arbeta med ny teknik och nya tjänster i en dynamisk miljö. Du kommer att ha mycket kundkontakt och vara en viktig del i både våra egna och våra kunders projekt och leveranser.

Säljare Nätverk Västsverige

Fiberdata är en ledande svensk systemintegratör som utvecklar, bygger och driver nätverk och nätverkstjänster till företag och organisationer.

Skifttekniker NOC till Fiberdata

Fiberdata söker unga talanger som älskar nätverk och som vill ingå i ett lag som sköter övervakning till några av Sveriges bredbandsnät. Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett brett spektrum av tekniska lösningar och utrustning. Arbetet är stimulerande och utmanande, inte en dag är den andra lik och du kommer att få möjlighet att arbeta med ny teknik och nya tjänster i en dynamisk miljö. Du kommer via mail och telefon att ha mycket kontakt våra kunder samt tekniker runtom i Sverige och Norge.

Försäljningschef till Bjäre Kraft

Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Moderbolaget är en ekonomisk förening och består av ett flertal aktiebolag som totalt omsätter 200 MSEK och har drygt 50 anställda. I samarbete med Experis söker man nu en Försäljningschef.

We Consulting vill bli fler

We Consulting är ett teknikkonsultföretag som grundades 2013. På We Consulting arbetar idag över 170 av de bästa experterna inom nätinfrastruktur på 11 orter runt om i Norden och vi vill gärna bli fler. Våra duktiga specialister hjälper dagligen operatörer, energibolag och nätägare att beställa, planera och förvalta mobila och fasta nät inom telekom och kraft.

Annonsera här?

Bredbandsbranschen växer kraftigt och behovet av att rekrytera ny personal är stort. Som ett led i detta lanserar nu Stadsnätsföreningen möjligheten att annonsera lediga tjänster på Stadsnätsföreningens webbplats.

Mer information hittar du här