CESAR2

CESAR2 är tjänsten som underlättar fiberaffärer mellan operatörer och stadsnät. I CESAR2 är affärsprocessen och produkterna standardiserade och affärerna görs med ett gemensamt avtalspaket.

CESAR2 är en handelsplats för förbindelser och tjänster baserat på fiber. Tjänsten CESAR2 gör affärer mellan operatörer och stadsnät ännu enklare. I CESAR2 är affärsprocessen och produkterna standardiserade med ett gemensamt avtalspaket.

CESAR2 är helt plattformsoberoende och kan används i både PC- och Mac-miljö eller i din telefon eller läsplatta och du kan som köpare och säljare kartor för att lokalisera exakt mellan vilka punkter en fiber ska förläggas och ger dig möjlighet att med hjälp av kartfunktionen också enkelt hitta säljare för just ditt intresseområde. När du hittat det du sökt kan du lätt skicka offertförfrågan eller bara få en ungefärlig prisuppgift.

  

Nyhet april 2019!

Avtalspaketet för CESAR2 version 3.0 är beslutat och gäller från och med 2019-04-01.

Det nya Cesar2-avtalet version 3.0 består av uppdaterade allmänna villkor, kompletteringar av nuvarande produktutbud, förtydliganden och korrigeringar samt nya produkter:

  • Våglängd
  • Inplacering
  • Svartfiber till villa/lägenhet.

Webbinarier om CESAR2-avtalet hålls:

  • 26 april kl 9

Du anmäler dig till webbinarium via webbinarium@ssnf.org

För frågor, kontakta Per Lindström, 070-548 31 24 per.lindstrom@ssnf.org

  

Villkor och krav?

 

Det krävs medlemskap i Stadsnätsföreningen för att kunna använda CESAR2.

Ett Anslutningsavtal ska tecknas för att få använda CESAR2, se vidare under avtal.

Det ingår en obligatorisk avgift för användning av CESAR2. Vid anslutning sig till systemet betalar du en anslutningsavgift på 3 000 kr exkl. moms, därefter tillkommer en månadsavgift. Avgiften består av två delar och är baserad på respektive verksamhets omsättningstal (avseende bredbandsverksamheten). Första delen är en grundavgift och inkluderar köpbehörighet. Den andra avgiften är en säljavgift.

Se vår prislista.