Stadsnätsföreningen

CESAR2

CESAR2 är tjänsten som underlättar fiberaffärer mellan operatörer och stadsnät. I CESAR2 är affärsprocessen och produkterna standardiserade och affärerna görs med ett gemensamt avtalspaket.

CESAR2 är en handelsplats för förbindelser och tjänster baserat på fiber. Tjänsten gör affärer mellan operatörer och stadsnät ännu enklare. I CESAR2 är affärsprocessen och produkterna standardiserade med ett gemensamt avtalspaket.

CESAR2 är helt plattformsoberoende och kan används i både PC- och Mac-miljö samt i din telefon eller läsplatta. Både köpare och säljare kan se kartor för att lokalisera exakt mellan vilka punkter en fiber ska förläggas. Kartfunktionen ger dig även möjlighet att enkelt hitta säljare för just ditt intresseområde. När du hittat det du sökt efter kan du enkelt skicka en offertförfrågan eller få en ungefärlig prisuppgift.

 

Aktuell avtalsversion

Avtalspaketet för CESAR2 version 3.1 är beslutat och gäller från och med 2020-12-01.

Det nya CESAR2-avtalet version 3.1 består av komplettering av allmänna villkor och nuvarande produktutbud, förtydliganden och korrigeringar samt nya fiberprodukter:

  • Utökat stöd för automatisering
  • Ändrad namnsättning för fiberprodukter
  • Fokus på nya fiberprodukter
  • Produktvarianter införda

Webbinarier om CESAR2-avtalet hålls på begäran. Förfrågan om webbinarium skickas till: webbinarium(at)stadsnatsforeningen.se.

För frågor, kontakta Per Lindström, 070-548 31 24, per.lindstrom(at)stadsnatsforeningen.se

 

Villkor och krav?

Det krävs medlemskap i Stadsnätsföreningen för att kunna använda CESAR2.

Ett Anslutningsavtal ska tecknas för att få använda CESAR2. Se vidare under avtal.

Det ingår en obligatorisk avgift för användning av CESAR2. Vid anslutning sig till systemet betalar du en anslutningsavgift på 3 000 kr exkl. moms, därefter tillkommer en månadsavgift. Avgiften består av två delar och är baserad på respektive verksamhets omsättningstal avseende bredbandsverksamheten. Första delen är en grundavgift och inkluderar köpbehörighet. Den andra avgiften är en säljavgift.

Se prislista.

 

Inloggning krävs för att ta del av all tillgänglig information om CESAR2

För att kunna ta del av all information om CESAR2, exempelvis fördjupningsguider, instruktionsfilmer, nyheter och information om kommande utveckling krävs ett webbkonto till Stadsnätsföreningens webbplats.

För att skapa ett webbkonto, klicka här

När du sedan är inloggad finns all information tillgänglig nedan. 

 

Avtalspaket CESAR2 version 3.1

Avtalspaket CESAR2 version 3.1.

Avgift

Avgiften för CESAR2 betalas per månad och består av två delar.

Q&A CESAR2 Avtal

Frågor och svar om CESAR2 Avtal

Q&A CESAR2 Tjänst

Frågor och svar om CESAR2 Tjänst