Leverantörsavtal

Välkommen till Stadsnätsföreningens leverantörsavtal. Här finns information om det nya Leverantörsavtalet och vilka leverantörer som tecknat avtal. Leverantörsavtalet ersätter ramavtalet i Stadsnätsfabriken.

Stadsnätsföreningens roadshow 

Stadsnätsföreningen arrangerar roadshowträffar där föreningens avtalsleverantörer presenterar ett urval av de produkter, tjänster och avtal som stadsnäten erhåller via sitt medlemskap i föreningen.

Klicka här (inloggning krävs) för att ta del av Stadsnätsföreningens digitala roadshow under mars 2022 med fokus på infrastruktur – passivt nät, hårdvara – aktivt nät, konsulttjänster och säkerhet, dokumentation, drift och underhåll samt webb- och portaltjänster. 

Nyheter Leverantörsavtalet

  • TH1NG ny Silverleverantör 2023-02-14
  • TSK Teknik och Säkerhetskonsult ny silverleverantör 2023-02-03
  • Transtema Fiber Network Consulting (FNC) ingår i Transtema Fiberdata från 2023-01-01
  • Edugrade ny silverleverantör 2022-12-20
  • nLogic ny guldleverantör 2022-08-25

Stadsnätsföreningen har tecknat Leverantörsavtalet med en rad företag som erbjuder kvalitativa tjänster och produkter för öppna stadsnät. Vi vill tillsammans göra vad vi kan för att de svenska stadsnäten blir nät i världsklass.
Det handlar om allt från det som ligger i marken, hur det driftas och övervakas, effektiva affärsmodeller, tjänster och fönstret mot marknaden.

Leverantörsavtalet nyttjar telekomundantaget och stadsnätsmedlemmar (medlemmar med rösträtt) kan använda Leverantörsavtalet när det inte finns andra krav på upphandlingar via LOU eller inköpspolicy.

Leverantörer som tecknat Leverantörsavtalet känns igen på den här logotypen:

 

 

Presentation av Leverantörsavtalet

Leverantörsavtalet webb.pdf

Det är en övergripande information om avtalet. Mer detaljer finns på informationssidan till höger (endast synlig vid inloggning).

 

Leverantörer

Här listas certifierade leverantörer som tecknat Leverantörsavtalet. 

Leverantörsinformation endast för stadsnätsmedlemmar (kräver inloggning)

Välj produkt-/tjänstekategori:

Kategorier