Ledningskollen

Var med i Ledningskollen! Det är en webbtjänst som underlättar kommunikation mellan ägare av nedgrävd infrastruktur i form av olika ledningar och de som vill veta var dessa finns. Säkerställ att du som nätägare är med i Ledningskollen!

Ledningskollen är en webbtjänst som underlättar kommunikation mellan ägare av nedgrävd infrastruktur i form av olika ledningar och de som vill veta var dessa finns. Undvik avgrävningar och förenkla planering och samordning genom att skapa ett konto och ställ frågan i Ledningskollen.se. Din fråga når alla 776 ledningsägare som är med i Ledningskollen.se

 

Länk till Ledningskollen.se.

 

Fördelar med webbtjänsten Ledningskollen.se -för ledningsägare
  • De frågor som rör grävningar eller annat markarbete når fram till dig.
  • Du blir inte bortglömd av någon som missar att kontakta dig. Du slipper hantera ärenden som ligger utanför dina intresseområden. Dessa sorteras bort automatiskt.
  • Ledningskollen.se är också ett enkelt verktyg för att planera underhåll och andra arbeten på din egen infrastruktur, till exempel vid projektering eller samförläggning.
  • Har ni ännu inget ledningsnät men planerar att bygga ett? Då kan ni använda Ledningskollen för att markera områden där ni vill bygga och på sätt öka chansen att hitta samarbeten och sänka era kostnader.