Civilministern inleder Svenska Stadsnäts årskonferens i Linköping

13 mars 2023

I dag, måndag 13 mars, inleder civilminister Erik Slottner Svenska Stadsnäts årskonferens. I sitt tal kommer civilministern berätta om regeringens syn på Sveriges digitala utveckling.

Nyhet från Regeringskansliet: 

Civilministern kommer även att lyfta Sveriges fortsatta bredbandsutbyggnad samt vilka frågor som behöver prioriteras under mandatperioden under sitt inledningstal på årskonferensen.

Svenska Statsnätsföreningen är en bransch- och intresseorganisation som representerar stadsnät och leverantörer av tjänster och utrustning inom bredbandsområdet. Föreningen företräder en majoritet av de aktörer som arbetar för infrastruktur för bredband i Sverige.

– Svenska Stadsnätföreningen är en viktig organisation för svensk digitalisering och jag ser fram emot att få träffa dem och andra aktörer på årskonferensen, säger civilminister Erik Slottner.

Civilministern kommer dessutom besöka Linköping Science Park. Civilministerns inledningstal sker klockan 13:35-14:00 på plats i Linköping. Vid medieförfrågningar kontakta civilministerns presskontakt.

Presskontakt

Presskontakt för civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-106 32 06
e-post till Presskontakt för civilminister Erik Slottner, via registrator