Stadsnätsföreningen

Direktronik låter dig rackmontera vad du vill

Många designade produkter för privatmarknaden är avsedda för väggmontage, skrivbordet eller TV-bänken och var aldrig tänkta att hamna i en professionell miljö; en Inteno CPE, desktop-switch, Raspberry Pi, VoIP-router, mini-desktop och tusentals andra fiffiga apparater. Så när de ändå hamnar där behöver du skapa en ändamålsenlig miljö, så att de kan samsas med professionell utrustning. Därför erbjuder Direktronik nu rackmontering av all möjlig utrustning så att du kan skapa en enhetlig och driftsäker miljö oavsett vad för typ av produkter som är inblandade.

Nyhet från Direktronik: 

Med formsprutade paneler och 3D-teknik skapas rackmontering med hög passform till produkter som aldrig annars skulle kunna monteras på det viset. Med hjälp av en konfigurator kan du redan idag välja bland hundratals färdiga monteringar för de populäraste produkterna som de flesta Apple-produkterna, Raspberry Pi, musikspelarna från Sonos, Inteno XG6846 och många många fler. Konfiguratorn håller själv reda på hur stor plats varje enhet tar, så att beställaren kan kombinera olika produkter i en och samma panel. Även kombinationer med borstförsedda genomföringar och olika kontaktdon erbjuds.

Det som inte finns tas snabbt fram.

Saknas produkten eller önskad kombination i konfiguratorn tar Dirtektronik fram den till dig även om volymen är liten. Då skickar du bara in produkten till Direktronik så tar de fram rätt panel till dig. 

Enhetligt montage ger många fördelar.

När fristående enheter bara läggs på en hylla i racket så blir det snabbt ett virrevarr av korslagda kablar och enheter som trillar ner eller byter plats. Det är omöjligt att dokumentera och eftersom enheterna riskera att trängas ihop med fler efterhand, får man ingen kontroll på ventilationen. Finns det knappar, statusindikatorer och uttag man behöver komma åt så vill man givetvis ha de synliga och åtkomliga. Rackmonteringen gör det enklare att administrera och dokumentera men ger också utrustningen en permanent plats där god ventilation kan garanteras för bästa livslängd på produkterna. Dessutom blir det snyggt och ser proffsigt ut.

Mer information

Konfiguratorn

Video

rackmontera vad du vill_1920.jpg